Riscript
Image default
Financieel

Zet in op EFT’s, Crypto of aandelen met eToro of Degiro

Beste beleggingsplatform

Wilt je gaan beleggen? Doe dit dan strategisch bij het beste beleggingsplatform. Beleggen is iets waar je jouw beroep van zou kunnen gaan maken als je er goed in bent. Misschien vraag je jezelf af welke broker nou echt betrouwbaar is. Er zijn reviews te vinden van enkele beleggingsplatformen die erg gewild zijn bij hun gebruikers. Goede voorwaarden, een tegemoetkoming bij faillissement, bereikbare klantenservice en risicospreiding zijn prettige onderdelen die een goede broker aan gebruikers kan bieden. Natuurlijk wil je ook veilig jouw wallets kunnen opslaan en gebruiken zonder dat er onbevoegden bij kunnen komen. Degiro en eToro zijn twee brokers die een goed cijfer verdienen in hun betrouwbaarheid.

Degiro review

Een grote Nederlandse crypto exchange is Degiro. Naast wat ingewikkeldere producten kun je op Degiro ook goed starten in handelen met wat rustige producten waarbij koersen niet extreem snel dalen of stijgen. Daarom zitten beginners ook op hun plaats bij Degiro. Als je graag parttime belegt kun je jezelf het beste oriënteren op Degiro. Je hoeft niet dagelijks online te zijn. In tegendeel, Degiro is zelfs voordeliger als je een passieve belegger bent. Je kunt bij Degiro vertrouwd met eigen bank handelen en transacties doen doordat Flatex dit mogelijk heeft gemaakt. Degiro is prettig bereikbaar en vragen kun je in het Nederlands aan de klantenservice stellen namens de Degiro review.

eToro review

Deze broker richt zich o.a. op aandelen handel, CFD’s en EFT’s in de eToro review. Men trade enkel met dollars. Wie naast traden ook graag een social media gevoel wilt ervaren doet er goed aan zich aan te melden bij eToro. Dit platform zorgt dat je jouw successen in traden met anderen kunt delen. Dit zijn de zogeheten kopieer portfolio’s. Jij kunt een anders strategie helemaal kopiëren en plakken tijdens het handelen. Anderen kunnen dat ook bij jou doen. Mensen op eToro helpen elkaar als ware een beetje om verstandig te beleggen. Het platform is dus zeer educatief en gezellig tegelijkertijd.

https://beter-beleggen.nl/