Riscript
Image default
Bedrijven

Een tankoplegger die perfect is voor uw klus

Bent u op zoek naar een tankoplegger die precies past bij uw werkzaamheden? Bij Van Spelden in Werkendam kunt u eenvoudig een oplegger laten bouwen die aan al uw wensen voldoet. Ze luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee. Zo komt u samen tot een oplegger die perfect is voor al uw projecten. Tevens is deze expert actief als verhuur waar u een professionele hogedrukreiniger kunt huren. Ze bieden diverse waterstralen aan en afhankelijk van uw klus adviseren zij u een sterkte. We vertellen u graag meer over het diverse aanbod van deze specialist.

Professionele machines voor industriële reiniging

Bij Van Spelden in Werkendam hebben ze meer dan 25 jaar ervaring met reparatie, verhuur en nieuwbouw van reinigingsmaterieel voor de industrie. Ze weten dus precies hoe ze een tankoplegger bouwen waar u volledig tevreden mee gaat zijn. Bij deze expert vindt u opleggers van DIJKSTRA®, die bekend staan om de uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze bieden tankopleggers aan voor het vervoer van levensmiddelen, gevaarlijke stoffen en voor nog veel meer doeleinden! Bij deze specialist bent u dus verzekerd van een stevige tankoplegger die lang meegaat en ze leveren ook nog eens écht maatwerk! Verder kunt u bij hen terecht voor vacuüm-, hogedruk- en pompinstallaties en voor de verhuur van een hogedrukreiniger en bijbehorende accessoires.

Ontdek het professionele maatwerk van deze expert

Of u nu een tankoplegger, vacuüminstallatie of ander reinigingsmaterieel wilt kopen of juist op zoek bent naar een verhuur voor een hogedrukreiniger; bij deze specialist kan het allemaal! Als u niet goed weet welk materieel geschikt is voor uw klus, adviseren ze u graag uitgebreid én persoonlijk. Wilt u meer weten over hun producten en diensten? Neem dan snel contact met ze op en ontdek alles over deze expert. Ze beantwoorden met plezier al uw vragen!