Riscript
Image default
Computers / Systems

Groot formaat digitaliseren? Kies voor Repromat

Repromat heeft de print- en/of scanoplossing voor u als het gaat om het digitaliseren en/of printen van grote bouwtekeningen, bestekken en andere groot formaat documenten. Volledige flexibiliteit binnen uw bedrijf. Het spreekt voor zich dat Repromat haar producten vooral levert aan de professionele (groot)gebruiker. Bijvoorbeeld voor het printen in een hoge resolutie op A0, A1 of A2 formaat. Het is geen kleine jongen die u aanschaft, maar dat kan ook niet anders wanneer u op groot formaat moet printen of scannen. Ze zijn uitermate geschikt voor technische tekeningen, bijvoorbeeld blauwdrukken waar bouwbedrijven en architecten veelvuldig gebruik van maken.

 

Goede achtergrondinformatie voor Repromat

Om te kunnen bepalen welke printer en/of scanner Repromat het best kan adviseren en het best bij uw wensen aansluit, hebben ze natuurlijk meer informatie van u nodig. Het is zonde als er straks een apparaat op de bedrijfsvloer staat dat niet volledig voldoet aan de verwachtingen of aan de wensen en eisen die gesteld worden aan een grootformaat printer en/of scanner. Daarom is een goed advies belangrijk. Een goed advies kan slechts bij u neergelegd worden nadat u voldoende informatie heeft gegeven over de wensen en eisen die u stelt aan een grootformaat printer en/of scanner. Bijvoorbeeld wat het aantal prints ongeveer zal zijn per week of per jaar. Wat mag een print maximaal kosten? Denk daarbij aan de kosten van het papier, de inkt enz.) Is er slechts één gebruiker of meerdere gebruikers? Is zwart/wit printen voldoende of moet de printer ook kleurenprints kunnen maken? Is er een aparte en voldoende grote ruimte voor de printer en/of scanner? Is het handiger wanneer één machine zowel kan printen als scannen? Dankzij de jarenlange kennis en ervaring met deze materie kan Repromat u van een goed advies voorzien.

 

Neem gerust contact op met Repromat

Wilt u meer informatie over de producten die Repromat in het assortiment heeft of heeft u behoefte aan een bezoek aan de showroom? Bel, of ga gerust bij ze langs, ze adviseren u graag. Neem contact op met Ronald van Repromat en plan een bezoek in. U zult versteld staan van de service.