Riscript
Image default
Computers / Systems

ICT-bedrijf nodig in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf in Veenendaal? Heeft u wel eens van Xantion gehoord? Niet? Bij deze dan de introductie: Xantion, ICT-bedrijf te Veenendaal voor al uw ICT-benodigdheden. Bij Xantion kunt u terecht voor volledige ICT-ontzorging voor het MKB, met slechts €1,95 per dag per werkplek. Heeft u al een keer gehoord van een ICT-bedrijf in Veenendaal die dat voor u kan doen? Wij dachten het niet!

Het pakket van ICT-bedrijf Xantion te Veenendaal

U bent misschien benieuwd naar wat Xantion als ICT-bedrijf te Veenendaal u allemaal te bieden heeft aan ICT-services. U weet immers al dat wij spotgoedkoop zijn, maar het zou kunnen dat we de service waar u naar op zoek bent niet aanbieden, en dan zal u verder moeten zoeken. Daarom leggen we in deze alinea uit wat wij als ICT-bedrijf te Veenendaal voor u kunnen betekenen wanneer u klant bij ons wordt. Als u klant wordt van ons ICT-bedrijf in Veenendaal, dan is dat inclusief servers en netwerken. Wat bedoelen we daarmee? Onder het beheer van ons ICT-bedrijf in Veenendaal vallen ook alle servers in het netwerk én de beveiligde verbindingen worden ook door ons beheerd. Waarom doen we dit? Omdat het ICT-bedrijf Xantion begrijpt dat de wereld groter is dan uw kantoor in Veenendaal. Daarom beheert en beheerst Xantion, ICT-bedrijf, het.

Wat krijgt u nog meer?

Een helpdesk die speciaal door ons, Xantion, ICT-bedrijf te Veenendaal, wordt opgezet voor uw medewerkers. Op die manier kan iedereen meteen met ons contact opnemen wanneer er vragen zijn. Het kunnen vragen zijn over hoe het ook al weer werkt, wat gedaan moet worden bij een grote storing of een korte vraag, het maakt niet uit. Ons ICT-bedrijf te Veenendaal beantwoordt graag alle vragen. U krijgt meteen een Xantion-collega aan de lijn zonder keuzemenu’s, want we weten hoe verveld die kunnen zijn.

Ons uitgangspunt

Het uitgangspunt van dit ICT-bedrijf te Veenendaal is dat u geen investeringen hoeft te doen, maar in plaats daarvan vaste en voorspelbare kosten krijgt. Mocht het toch moeten, dan wordt het in het maandbedrag verwerkt. Dat gaat binnen een dag, zonder vragen.