Riscript
Image default
Bedrijven

KOOP HUAWEI MATEBOOK 14 2022

Wanneer u in vergelijking met anderen zoveel geld bespaart en koop laptops die genoeg stroom hebben om vele jaren mee te gaan, wegen de redenen om te kopen echter zwaarder dan zulke kleine irritaties. De MateBook 14 bevestigt zichzelf als een ultradraagbare ultradraagbare laptop die veel meer gevestigde Windows-afhankelijke merken kan overtreffen. Als je verder kijkt dan de batterijduur, heb je een fantastische laptop gekocht voor een zeer scherp bedrag. Huawei biedt zijn MateBook 14 zowel met AMD- als Intel-processors aan. Van buiten volledig identiek, van binnen zijn het heel verschillende laptops.

 

De HUAWEI MateBook 14 is een uitstekende ultradraagbare productiviteit laptop. Het heeft een goede bouwkwaliteit, de CPU presteert goed, de RAM- en opslagconfiguratie is perfect om mee te beginnen, het 2K-scherm is aantrekkelijk, vooral met touchscreen-ondersteuning, het is gemakkelijk mee te nemen en de levensduur van de batterij is goed. Als je op zoek bent naar een geweldige dunne en lichte notebook met veel poorten, een geweldig scherm, solide prestaties en een briljante batterijduur, dan is de Huawei MateBook 14 2022 AMD een van de beste opties die er zijn. We raden dit topmodel ten zeerste aan aan potentiële kopers.

 

HUAWEI MATEBOOK 14 2022

De Huawei MateBook 14 2022 is een 14-inch notebook met een scherm-tot-lichaamsverhouding van 90% die een combinatie biedt van eenvoud en hoge prestaties. Het krachtige Windows 10-besturingssysteem maakt het eenvoudig om e-mail te controleren en digitale bestanden te beheren. Aangedreven door 10e generatie Intel® Core™ i5-10210U of i7-10510U processor, ondersteuning voor vingerafdruk-ID.

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

MICROSOFT WINDOWS 10 OS

Biedt krachtigere prestaties en zorgt voor een soepelere en geweldige gebruikerservaring.

 

10E GEN INTEL® CORE™ I5-10210U OF I7-10510U

De Huawei MateBook 14 2022 is met de 10e generatie Intel® Core™ i5-10210U of i7-10510U, ultra-low-voltage platform en quad-core verwerking zorgen voor maximale high- efficiëntie kracht.

 

14-INCH 2K-SCHERM

De Huawei MateBook 14 2022 wordt geleverd met een 14-inch 2K-scherm voor oogbescherming op volledig scherm met een resolutie van 2160×1440 pixels. Het ondersteunt 100% sRGB-kleurengamma. Het display heeft de Rheinland-certificering voor weinig blauw licht.

 

NVIDIA GEFORCE MX250 OF NVIDIA GEFORCE MX350

Huawei MateBook 14 2022 is met een onafhankelijke GeFore MX250 GPU of NVIDIA® GeForce® MX350, 2 GB GDDR5, beter en sneller in het spelen van games en het bekijken van video’s.

 

8 GB/16 GB LPDDR3 2133 MHZ RAM VOOR GEAVANCEERDE MULTITASKING

Aanzienlijke hoge bandbreedte 8 GB/16 GB LPDDR3 2133 MHz RAM om uw games, foto’s en videobewerking toepassingen soepel uit te voeren

 

512 GB NVME PCIE SSD

Huawei MateBook 14 2022 is met 512 GB NVMe PCIe SSD . Ongelooflijke multitasking-efficiëntie, snellere beeldverwerking en soepelere game-ervaringen zijn nu allemaal in één. De verbeterde high-speed Wi-Fi en Bluetooth 5.0 zorgen voor een betere verbinding zonder zorgen.

 

LIGHT TOUCH

Navigeer intuïtief met het uiterst nauwkeurige multi-touchscreen van de HUAWEI MateBook 14. Het touchscreen is nauwkeurig afgesteld op gevoeligheid en reageert met volledige nauwkeurigheid op elke aanraking. U kunt nu zelfs met drie vingers naar beneden vegen om het scherm vast te leggen en vervolgens tekst uit de schermafbeelding extraheren om deze efficiënt te bewerken.

 

VINGERAFDRUK AAN/UIT-KNOP

Met de aan/uit-knop voor vingerafdrukken van de HUAWEI MateBook 14 met geoptimaliseerd BIOS kunt u in één stap opstarten en snel inloggen.15 Veilig, snel en gebruiksvriendelijk.

 

HUAWEI SHARE

Huawei Share ondersteunt samenwerking op meerdere schermen tussen Huawei-smartphones en HUAWEI MateBooks, waardoor realtime interactie tussen de systemen mogelijk is. Versleep gemakkelijk bestanden en foto’s tussen apparaten en bedien beide apparaten met hetzelfde toetsenbord en dezelfde muis. Bewerk bestanden op uw telefoon naadloos en efficiënt rechtstreeks op het laptopscherm. Bovendien kunnen smartphones dankzij de Multi-screen Collaboration toegang krijgen tot de microfoon en camera op de laptop, zodat u audio- en videogesprekken kunt voeren of beantwoorden zonder de mobiele telefoon op te nemen.

 

56WH BATTERIJ

  • Tot 14,7 uur batterijduur.

  • U krijgt 2,5 uur kantoorgebruik vanaf 15 minuten opladen.

  • Met een mini 65W Type-C-adapter, licht en elegant, wordt geleverd met een afneembare kabel die kan worden gebruikt voor opladen of gegevensoverdracht. Het ondersteunt ook HUAWEI SuperCharge voor bepaalde telefoons.

 

BELANGRIJKE INTERFACES

  • USB Type-C

  • HDMI

  • USB 3.2*2

  • een 3,5 mm audio-aansluiting

 

SNELLE WARMTEAFVOER

Het nieuwe Shark Fin 2.0-ventilator ontwerp van HUAWEI kan warmte sneller afvoeren door dubbele warmte afvoerbuizen te gebruiken. De 18% snelheidstoename 11 van normale ventilatie verbetert de luchtstroom om de computer snel en stil af te koelen voor een betere werkervaring. Deze nieuwe technologie betekent dat je workflow ononderbroken en soepel verloopt, zelfs als je meerdere apps draait of intense games speelt.

 

SURROUND SOUND

Huawei MateBook 14 2022 Ryzen Edition biedt meeslepende surround sound

 

HET BESTE ONTWORPEN CAMERA

Voor meer privacy is een verzonken camera discreet verborgen in het full-size verlichte toetsenbord totdat je hem nodig hebt.

 

https://consumer.huawei.com/nl/offer/huawei-laptops/