Riscript
Image default
Bedrijven

Prachtige oud eiken tafelblad te koop!

Wil jij graag een uniek oud eiken tafelblad hebben in huis die zijn eigen sfeer binnen brengt? Dan moet je zeker niet verder kijken dan de meubels van dit bedrijf! Zij hebben namelijk de mooiste en meest unieke eikenhouten meubels die er te krijgen zijn. Zij maken alle meubels, en dus ook jouw nieuwe oud eiken tafelblad, volledig met de hand. Ook gebruiken zij altijd onbewerkt en natuurlijk hout, waardoor hun meubels weer extra karakter krijgen. Wil jij ook zo een mooi stuk meubel in huis? Neem dan zeker nu snel contact op met dit bedrijf of kijk alvast even op de website.

Natuurlijk

Een oud eiken tafelblad van dit bedrijf heeft zijn eigen karakter. Doordat het met onbewerkt en natuurlijk hout wordt gemaakt, zal je ook sporen van zijn verleden terug kunnen zien in jouw tafel. Denk bijvoorbeeld aan een scheurtje, een deukje, een oude bout of een andere oneffenheid. Dit komt omdat het hout dat gebruikt wordt al eerder gebruikt is. Zo kan jouw nieuwe oud eiken tafelblad een gedeelte zijn geweest van een traditioneel Frans boerderijtje of een picknick tafel in Oostenrijk! Een uniek verhaal voor een uniek oud eiken tafelblad. Neem daarom ook zeker nu snel contact op met dit bedrijf!

Showroom

Wil jij graag een oud eiken tafelblad kopen van dit bedrijf, maar wil je het toch nog even in het echt zien voordat je het besluit gaat nemen? Dat is bij dit bedrijf geen enkel probleem. Zij hebben op meerdere locaties de mogelijkheid om de eikenhouten meubels even in het echt te bekijken. Door hun gigantische showrooms van 2000 vierkante meter, kun jij alle soorten meubels even gaan bewonderen. Ook een oud eiken tafelblad zal je hier kunnen vinden. Neem daarom snel een keer contact op met dit bedrijf om een afspraak te maken voor de showroom!