Riscript
Image default
Bedrijven

Woning ontruiming uitbesteden aan een ervaren partner

Een overlijden van een familielid is vaak een verdrietige periode waar er vaak veel op u af komt. Zoals het regelen van de begrafenis/crematie en het ontruimen van de woning. Een huis leeghalen na overlijden kan zowel lichamelijk als psychisch veel van u vragen. Deze zorg kunt u ook uit handen geven wat weer wat ‘ademruimte’ geeft. De medewerkers van Alle Rommel Opgeruimd zijn gespecialiseerd in het ontruimen van diverse soorten woningen. Van koophuis tot seniorenflat. Hierbij gaan ze respectvol en discreet te werk. Ze pakken de spullen netjes in en voeren deze af in neutrale vrachtwagens. Zij zullen nooit spullen van dierbare op straat in afvalcontainers gooien. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bepaalde spullen aan een goed doel te schenken.

Huurwoning laten ontruimen

Heeft u een huurwoning die ontruimt moet worden? Bezemschoon opleveren is een vereiste van de woningbouwvereniging. Het team van Allerommelopgeruimd.nl kan ervoor zorgen dat de woning ontruimd wordt, gaatjes in de muur gedicht worden en vloerbedekking en gordijnrails verwijderd worden. Vaak zit er aan het opleveren van een huurwoning een bepaalde termijn. Allerommelopgeruimd.nl heeft de beschikking over een flexibele planning daarom is het soms al mogelijk om binnen 7 dagen een woning te ontruimen. Door de opleveringsgarantie die zij bieden, heeft u de zekerheid dat de oplevering door de woningbouwvereniging helemaal goed wordt gekeurd.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over een woningontruiming? Dan kunt u 7 dagen per week bellen naar 0252 742 502. Voor een ruwe schatting van de prijs, dient u enige informatie te geven. Wilt u de exacte prijs weten voor een woningontruiming? Dan dient u een afspraak te maken voor een bezichtiging. Aan deze bezichtiging zijn geen kosten verbonden. Na de bezichtiging ontvangt u de offerte met een vaste prijs. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Als u instemt met de offerte, maken ze in overleg met u een afspraak.

https://www.allerommelopgeruimd.nl