Riscript
Image default
Computers / Systems

A1 Internet dealer van Rushfiles de zakelijke Cloud Harddisk oplossing

Heerenveen, 31 Decemer 2015

 

 

Nog op de valreep van 2015 is A1 Internet BV uit Heerenveen hoofddealer van Rushfiles, de Cloud Harddisk oplossing voor het zakelijke segment geworden!

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing om al uw bestanden in de Cloud op te slaan? U wilt geen risico lopen met uw data? Geen gedoe met Backup procedures? Geen gedoe met amerikaanse wet-en regelgeving? Maak dan gebruik van de Cloud Harddisk oplossing van A1 Internet.

 

Bij ons betaald u slechts EUR 5 per gebruiker per maand. Geen gedoe met een maximale hoeveelheid opslag capaciteit, nee gewoon wat u nodig heeft! Alle data staat veilig opgeslagen in Nederland en niet zoals bij veel bekende concurrenten zoals Dropbox, Box, Clouddrive, Onedrive in Amerika, en zit u met Amerikaanse regelgeving .

 

Rushfiles biedt een totaaloplossing. U kunt altijd en overal bij Uw data. Zowel vanaf uw PC of Apple, maar ook vanaf uw mobiele telefoon met Android of IOS van Apple. Geen eigen fileserver meer nodig! Alle medewerkers kunnen overal vandaan bij dezelfde data en iedereen heeft altijd de laatste versie! 

 

Even geen Internet verbinding? geen probleem! U kunt uw bestanden ook synchroniseren met uw PC of Ipad! Zo heeft u alsnog alle bestanden bij de hand, en zodra er weer een internet verbinding is update het systeem automatisch de wijzigingen naar de centrale server!

 

Wilt u ook eens ervaren hoe het is om in de Cloud te werken? Maak dan een gratis proefaccount aan op de website van A1 Internet en test het zelf! Ervaar het gemak van de Cloud Drive van A1 Internet op basis van Rushfiles!

 

 

http://www.a1.nl/online-werken/cloud-harddrive/