Riscript
Image default
Computers / Systems

All Dent, de webshop voor tandartsen

Heeft u als tandarts wel eens gehoord van het bedrijf All Dent? Nee?! Dit is het bedrijf waar u uw tandartspraktijk materiaal kunt halen voor een goede prijs. Ze hebben een groot en breed assortiment van verschillende apparatuur en meubels die handig zijn voor uw praktijkinrichting. Bovendien leveren ze altijd goede service en kunnen zij u advies geven op het gebied van apparatuur die gebruikt worden in de tandartspraktijken.

Het assortiment van All Dent

Als u de website van All Dent bekijkt, ziet u meteen dat ze een mega groot assortiment hebben met alles waar een tandarts van kan dromen. Denk hierbij aan de allernieuwste producten en merken op het gebied van tandartsen. Bovendien verkopen ze ook andere handige snufjes die elke tandarts enthousiast maakt en die hij meteen wilt hebben. Daarnaast is het ook echt voor de inrichting voor uw praktijk. Dus bent u net gestart en moet u nog alles gaan kopen, dan is All Dent de plek om in een keer te slagen met alle producten. Wij snappen dat sommige producten erg moeilijk zijn om zelf te installeren in uw pand, daarom bieden wij ook de service aan om deze apparatuur voor u te installeren voor een klein extra bedrag.

Ervaring van een klant

‘Sinds ik deze website heb ontdekt, vind ik dit een hele goede website vergeleken met andere aanbieders van hetzelfde product. Echt alles is op een plek te vinden en ik hoef daarom niet nog eens naar een andere partij voor andere spullen. Daarnaast is hun installatieservice echt top. Ze komen de producten brengen bij het aangegeven adres en installeren deze op een professionele manier. Dan testen ze de apparatuur nog voor de zekerheid of deze het doet en dan leggen ze het nog eens aan de klant uit. Als ik weer iets nodig heb voor mijn tandartspraktijk, weet ik waar ik moet zijn!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over alle producten en diensten van All Dent? Bekijk dan de website via www.alldent.nl voor meer informatie over hoe u advies aan All Dent kunt vragen en hoe zij uw tandartspraktijk verder kunnen helpen.

Gerelateerde artikelen

Gsm reparatie

Social engineering attack by a fake engineer, slotenmakersonam.nl explains how.

Wat te doen met kartonnen dozen na gebruik?