Riscript
Image default
Computers / Systems

Arend Beveiliging alarmsystemen

Bij beveiligingsbedrijf Arend Beveiliging zijn alle alarmsystemen van topkwaliteit wat garandeert dat niemand uw huis of bedrijf kan betreden zonder uw wetenschap. U zult zich afvragen hoe wij dit kunnen beloven, dat komt omdat wij uitsluitend A-merk alarmsystemen aanbieden zoals Ajax en Jablotron. Ook alarmkabels en andere accessoires zijn bij ons verkrijgbaar. Bij Arend Beveiliging staan kwaliteit en service centraal en met meer dan 25 jaar ervaring staan onze experts voor u klaar om alarmsystemen te installeren of om u te assisteren in waar u ook tegenaan loopt.

Alarmsystemen van Ajax

Alarmsystemen van Ajax zijn zeer eenvoudig in gebruik en ook de installatie is zo gebeurd. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en door telkens te blijven door ontwikkelen heeft Ajax een perfect aanbod aan draadloze alarmsystemen opgezet die geschikt is voor zowel woningen als bedrijven. U heeft de keuze uit kwalitatief uitstekende componenten die toegevoegd kunnen worden aan uw huidige Ajax alarmsysteem. Hierin heeft u de keuze uit een Ajax basis hub, een glasbreukdetectiesysteem, infrarood melders, branddetectie, sirenes en bedieningspanelen. Mocht u nog geen alarmsysteem hebben, dan zijn er ook starterskits en complete pakketten te bestellen.

Alarmsystemen van Jablotron

Als er een merk is dat vooruitstrevend is op het gebied van alarmsystemen, dan is het Jablotron. Als een van de beste merken in deze industrie is het bedrijf aangetoond revolutionair in het ontwikkeling en produceren van innovatieve producten die uw veiligheid garanderen. Jablotron heeft een passend aanbod voor zowel woningen als bedrijven. Binnen bedrijven heeft het oplossingen voor het binnenkomen van het pand door mensen zich te laten identificeren door middel van een chip of code. In woningen is er door Jablotron meer gelet op wat het meest gebruiksvriendelijk is. Om ervoor te zorgen dat de klant zelf volledige controle heeft zonder te veel actie te verrichten is er een applicatie ontwikkeld waarmee ieder zelf kan bepalen hoe het alarmsysteem ingesteld zou moeten worden.

Alarmkabels en andere accessoires

Ook traditionele alarmsystemen worden aangeboden door Arend Beveiliging gezien veel mensen hier van oudsher meer vertrouwen in hebben. Hier is natuurlijk niets mis mee en daarom hebben we bij Arend Beveiliging onder andere alarm- en coaxkabels die een lengte hebben tussen de 100 en 500 meter in het assortiment. Er zijn dus veel soorten alarmkabels die op verschillende soorten alarmsystemen moeten worden aangesloten. Hierdoor is het aardig moeilijk om voor een specifieke ruimte en een specifiek systeem de juiste soort en lengte uit alle alarmkabels te kiezen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt staan de medewerkers van Arend Beveiliging graag voor u klaar om u te adviseren met betrekking tot alarmkabels en overige beveiligingsproducten.

Al met al heeft u dus de keuze uit een van de top alarmsystemen van Ajax en Jablotron die de nieuwste ontwikkelingen in beveiligingsopties volgen en zeer gebruiksvriendelijk zijn met behulp van een app. Ook traditionele alarmsystemen zijn beschikbaar bij Arend Beveiliging en deze worden specifiek voor u afgemeten, aangeleverd en geïnstalleerd.

 

https://arendbeveiliging.nl/