Riscript
Image default
Computers / Systems

Cloud telefonie Breda

Direct voordeel met cloud telefonie in Breda

Wilt u met cloud telefonie in Breda altijd bereikbaar zijn tegen zo laag mogelijke kosten? Dan biedt QNP de beste oplossing. Behalve dat uw klanten u altijd weten te vinden, bent u ook enorm flexibel. Zo beschikt u over veel extra functionaliteiten als wisselgesprekken, chatten en conference calls. Gaat u uitbreiden en heeft u meer lijnen nodig, dan regelt u dat eenvoudig en voor een lage prijs. U hoeft niet in een telefooncentrale te investeren en er wachten u geen financiële verrassingen, want u betaalt maandelijks een vast bedrag. Profiteer nu van alle voordelen en vraag vandaag nog om een offerte.

De nieuwste Hosted VoIP voor Breda

Voor Hosted VoIP in Breda heeft QNP alles in huis. Wij staan bekend als hét IT-bedrijf in de regio met de meeste ervaring en expertise. Niet alleen leveren we alle benodigde techniek, maar we zorgen ook voor een perfecte installatie. OZMO Cloud Telephony is de betrouwbare, flexibele en schaalbare oplossing voor een optimale bereikbaarheid. Skype for Business is als app eenvoudig te integreren in Office 365 en maakt online vergaderen, chatten en schermen delen zeer eenvoudig. Bij vragen of calamiteiten staat onze servicedesk altijd voor u klaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, maak dan nu een afspraak.

Persoonlijk advies over cloud telefonie in Breda

Vraagt u zich af of cloud telefonie in Breda iets voor u is, dan denkt QNP graag met u mee. Als ondernemers onder elkaar begrijpen wij goed dat u zich onbezorgd wilt focussen op uw core business. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en luisteren goed naar uw wensen. Voor ons staat namelijk niet de techniek centraal, maar datgene wat ervoor zorgt dat u uw doelstellingen behaalt. Samen brengen we uw behoeften in kaart en geven we aan welke oplossingen het verschil maken. Uw medewerkers zullen vervolgens beter samenwerken en efficiënter presteren. Meer weten? Wij maken graag met u kennis tijdens een vrijblijvend gesprek.

https://www.qnp.nl/cloud-telefonie-breda.html