Riscript
Image default
Computers / Systems

Computer reparatie Leiden

 

Voor gedegen computer reparatie in Leiden moet u wezen bij de professionals van SAM IT Services. Ons bedrijfje is zeer handig in het repareren van veel voorkomende computerstoornissen. Deze storingen kunnen veroorzaakt worden door een virus, maar ook door adware en andere spyware. Op den duur kan een pc hierdoor voortdurend crashen en blauwe schermen geven. Al met al is de hoofdoorzaak in de meeste gevallen het laten versloffen van het onderhoud.

Een goede onderhoudsbeurt en degelijke computer reparatie Leiden voor uw desktop pc of laptop zorgen ervoor dat alles weer rolletjes loopt. Systeemprocessen en het gebruik van programma’s in het algemeen zal na onderhoud en een herinstallatie sterk verbeteren. Indien u ook wilt dat uw apparaat weer normaal functioneert en weer voor lange tijd mee kan draaien neemt u contact op met een IT service specialist die u verder kan helpen met uw computer reparatie voor regio Leiden.

Herinstallatie en reparatie van uw computer

In veel gevallen is er bij computer reparatie te Leiden een herinstallatie van het besturingssysteem nodig. Wij zorgen ervoor dat het Windows Operating System weer naar behoren functioneert. Daarvoor brengen we de data van uw harde schijf eerst over op een harde schijf. Zo blijven al uw kostbare bestandsgegeven bewaard. Daarna zorgt een specialist uit Leiden voor de deïnstallatie en de herinstallatie van Windows.

Voordat de gegevens op de back-up worden geplaatst voor de computer reparatie zal eerst worden nagegaan of er sprake is van een virusinfectie. Ook andere onbetrouwbare, procesvertragende software wordt verwijderd. Hiervoor beschikken wij over geschikte tools die schadelijke software kunnen detecteren. Zo blijven niet alleen uw bestanden bewaard, maar zorgt men erook voor dat uw toekomstige data virusvrij en veilig is. Indien u alle malafide computerprogramma’s wilt laten verwijderen kunt u het beste contact opnemen met een vakspecialist van SAM IT Services die u onmiddellijk kan helpen met goedkope en snelle computer reparatie in omgeving Leiden.