Riscript
Image default
Computers / Systems

Computerreparatie in of rond Alphen aan den Rijn gezocht? Zo gevonden!

Doet je pc het niet meer? In de ‘wegwerpcultuur’ waarin we tegenwoordig leven is het dan vaak het gemakkelijkst naar een online shop te surfen en daar een nieuwe te bestellen. Maar is dit wel altijd de beste optie? Nee! Soms is het defect aan een computer laten repareren een veel voordeligere keuze. Als je kiest voor het laten uitvoeren een computerreparatie, kies je hiervoor natuurlijk het liefst een betrouwbaar bedrijf bij je in de buurt uit, in of rond Alphen aan den Rijn bijvoorbeeld.


Hoe weet je dat een computerbedrijf betrouwbaar is?


Een eerste manier waarop je de betrouwbaarheid van een computerreparatiebedrijf kunt verifiëren is aan de hand van online reviews. Online reviews worden vanzelf zichtbaar als je naar Google.nl gaat en “computerreparatie Alphen aan de Rijn” in de zoekbalk invoert. Google zelf gebruikt hiervoor Google Maps, maar verder zijn er nog de websites Yelp.nl, Yalwa.nl en Klantenvertellen.nl waarop beoordelingen te vinden zijn.


Een tweede manier waarop je de betrouwbaarheid van een computerreparatiebedrijf kunt verifiëren is aan de hand van testimonials. Testimonials vind je meestal op de eigen website van een bedrijf en zijn beoordelingen van tevreden vaste klanten. Behalve op de eigen website, tref je testimonials soms ook aan op sites als Facebook en LinkedIn.


Een derde manier waarop je de betrouwbaarheid van een computerreparatiebedrijf kunt verifiëren is aan de hand van een keurmerk. Om een keurmerk te mogen voeren, worden er bepaalde eisen gesteld. In de computerwereld is ICTWaarborg de organisatie die binnen de computerreparatiesector een keurmerk uitgeeft in de vorm van certificaten. Het SBB-keurmerk is een algemener keurmerk en geeft aan dat een bedrijf waarvan je de website bezoekt, een erkend leerbedrijf is en zich dus ook bezighoudt met het begeleiden van aankomende vakmensen.

Welke betrouwbare computerbedrijven zijn er zoal?


Oké, met bovenstaande aanwijzingen in je achterhoofd wordt het dus al iets eenvoudiger om een goed computerreparatiebedrijf te vinden. Om het je echter nog iets gemakkelijker te maken, zullen hieronder een drietal bedrijven uitgelicht worden.


PC Refresh


PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat zich op iets meer dan een half uur van Alphen aan den Rijn bevindt. Het team bestaat uit experts op het gebied van het installeren, het repareren en het vervangen van alle soorten pc’s, laptops en Macs voor zowel particulieren als bedrijven. Deze experts kunnen, behalve op hun eigen werkplaats, hun werkzaamheden ook uitvoeren op locatie (aan huis of op kantoor).


VSR Computers


VSR Computer is een klein bedrijf dat gevestigd is in Alpen aan den Rijn, sinds 1995 actief is en over een eigen technische dienst beschikt. De deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het installeren van hard- en software, maar je kunt er ook terecht voor het laten uitvoeren van een computerreparatie.


Emely-Pc


Emely-Pc is eveneens een Alphens bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van allerlei computerproblemen en dat ook computerreparaties verricht. Je kunt hiervoor zelf langskomen, maar Emely-Pc biedt ook service aan huis. Aan jou dus de keuze.

Hopelijk lukt het je – met de tips die we je hierboven gegeven hebben – het computerbedrijf te vinden dat aan jouw wensen en eisen voldoet. Veel succes! 

http://www.pcrefresh.com