Riscript
Image default
Computers / Systems

De houten vloeren van Bax houthandel

Het grootste deel van Nederland heeft houten vloeren liggen in hun woningen. Dat komt vooral omdat ze een zekere sfeer uitstralen die andere vloeren maar moeilijk kunnen bijhouden, een warmte die ervoor zorgt dat de woonkamer oplicht, huiselijk aanvoelt en voor extra gezelligheid zorgt. Wij zijn dan ook sterk van mening dat de houten vloeren van Bax houthandel beter zijn dan iedere andere soort vloer die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Wij leveren onze klanten enkel en alleen vakmanschap en kwalitatief goed werk. Iedere dag streven we daarnaar.

Houten vloeren, beter dan andere vloeren

Er is een reden waarom andere vloersoorten geprobeerd hebben het kenmerkende houtpatroon van houten vloeren te imiteren. Wist u bijvoorbeeld dat er tegels verkrijgbaar zijn met een houtpatroon? Bij lamelparket is het meer algemeen bekend dat het hout geïmiteerd wordt. Toch blijven authentieke houten vloeren beter dan deze andere vloersoorten. Lamelparket is ontzettend goedkoop, en daarom alleen geschikt voor kamers die minder intensief gebruikt worden omdat het sneller slijt. Tegels zijn dan wel makkelijker schoon te maken dan houten vloeren, maar ze zuigen wel alle warme uit een woning! Het is uiteraard tegenwoordig mogelijk om vloerverwarming te krijgen, maar deze is energie slurpend en milieuonvriendelijk.

Waarom kiezen voor Bax houthandel?

Bax houthandel kan onze klanten verzekeren van kwaliteit en vakmanschap. Dit komt doordat we onze vloeren in de eigen fabriek produceren op maat voor onze klanten. Niet alleen zorgt het ervoor dat we weten dat de vloer vanaf het begin van de productie van uitstekende kwaliteit zijn, maar het zorgt er ook voor dat onze prijzen wat lager zijn dan andere bedrijven. Dit heeft dus niets te maken met de kwaliteit van onze materialen, maar alles met het feit dat we geen kosten aan de tussenhandel hebben!

Vraag vandaag nog de offerte aan

Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen, uw woning verdient het! Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap en goed advies over welke vloer het beste past bij uw woning. Op onze website is het heel eenvoudig om een vrijblijvende offerte aan te vragen.