Riscript
Image default
Computers / Systems

Een fotoshoot door een fotograaf omgeving Veenendaal? Veel te duur!

Veel mensen in en rond Veenendaal denken vaak: “Oh, een echte fotograaf is zo duur…. ik heb een paar bekenden met een goede camera…. iemand kan mooie foto’s van mij maken?” Nee. Zo eenvoudig is het niet, vrees ik. Want het betekent niet dat iemand goede foto’s maakt als hij een dure camera en nog duurdere lenzen heeft. Het is niet alleen de technologie die telt, maar ook de persoon die op het knopje drukt.

Een fotograaf in Veenendaal die haar vak verstaat

Als je mooie foto’s van jezelf wilt hebben, op die ene speciale gelegenheid, of voor die ene speciale gelegenheid is het belangrijk dat elke fotograaf (hiermee bedoel ik zowel vrouwelijke als mannelijke fotografen) zo ook Corine Nap van Oh Belle! uit Veenendaal de camera goed kent en ook weet wat er in welke situatie aangepast moet worden. Veel mensen die dure camera’s hebben, weten meestal niet eens wat hun camera allemaal kan en schieten vaak foto’s op dezelfde camerastand. Eeuwig zonde!

Veel tips om het beste uit jezelf te halen

Corine kent goede locaties en weet welk moment het beste moment is om daar foto’s te maken. Volgens jouw wensen. Ze weet je te positioneren en geeft je tips over hoe je jezelf beter kunt positioneren. Geloof me, ik weet als geen ander dat het niet zo gemakkelijk is om voor die camera te staan. Je ziet elkaar niet meer, je probeert er gewoon mooi uit te zien en let niet meer op veel dingen. Vaak doe je maar wat. Een goede fotograaf helpt je juist hierbij! Zo ook Corine. Ze let op kleine dingen, zoals een haar die uitsteekt, een slecht zittend T-shirt, een ketting die scheef zit…. en ga zo maar door.

Contact

Corine werkt samen met de omgeving. Ze besteedt aandacht aan een correcte beeldcompositie, aan kleuren, elementen in het beeld, de achtergrond, de omgeving. Altijd op zoek naar wat jij wilt uitdrukken. Zo kan een heel andere foto van je maken door een eenvoudige perspectiefwisseling of een andere belichting. Ze doet dit allemaal voor jou, zodat je mooie foto’s hebt en dat doet ze met heel haar hart en met passie en liefde. En dat zie je terug op de door haar gemaakte foto’s! Ja, dat heeft zijn prijs – maar het is altijd de moeite waard! Neem gerust contact met haar op voor een eerste kennismaking. En laat niet dit blog, maar Corine zelf jou overtuigen van haar kunsten.