Riscript
Image default
Computers / Systems

Een tandje witter

’s Ochtends kijk je naar jezelf in de spiegel en je lacht naar jezelf. Hoewel je het blije gevoel, waarmee je in de ochtend wakker bent geworden, graag vast wil houden, voel je je gelijk een stuk minder gelukkig. De gelige tanden die in de spiegel verschijnen, schrikken je af en al snel pak je jouw tandenborstel erbij om je tanden weer wit te poetsen. Tandpasta heeft een verblekend effect op je tanden, waardoor de gelige kleur sneller verdwijnt. Toch is tandenpoetsen niet in iedere situatie meer het redmiddel om witte tanden te krijgen. Wat in dat geval zeker een aanrader is, is je tanden bleken.

De experts van Witgebit Nederland weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn om rond te moeten lopen met gele tanden en zijn om die reden gespecialiseerd in het bleken van tanden. Wij gaan met natuurlijke oliën aan de slag, zodat het glazuurlaagje op jouw tanden niet aangetast zal worden. Vervolgens behandelen we de tanden, waarna je even moet wachten met iets eten of drinken. Daarnaast zal de behandeling een aantal keer herhaald moeten worden om het optimale, witte effect te realiseren. Beschouw het tandenbleken als het leren van woordjes op de middelbare school; voor het behalen van het beste resultaat moet je de woordjes regelmatig herhalen. Maak dus snel een afspraak bij één van onze populairste vestigingen en laat je Tanden bleken Rotterdam of Tanden bleken Amsterdam. Zo geniet jij binnen de kortste keren van een stralend witte glimlach!

Mogen jouw tanden best een tandje witter? Blijf dan niet rondlopen met jouw gele tanden, maar onderga een behandeling bij Witgebit Nederland en laat je tanden stralen als nooit tevoren. Wij zorgen ervoor dat de tand niet zal beschadigen door het bleken en bieden jou een optimaal resultaat, waar je langdurig van kan genieten.

https://witgebitnederland.nl/