Riscript
Image default
Computers / Systems

Festival kapsel mannen

De warme dagen komen er aan en bij warmte denk je natuurlijk aan zon, strand de, drankjes en natuurlijk het festival seizoen! Op je favoriete festivals wil je er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien en je op je best voelen. Dit kan je natuurlijk bereiken door een mooi trendy kapsel te nemen. Om je wat inspiratie en ideeën te geven hebben wij je een blog voor je geschreven zodat jij straks de shine pakt op festivals zoals woohah, tomorrowland en Mysteryland.

Vorige week hebben we een blog geschreven hoe de vrouwen hun haar kunnen stijlen op een festival en nu is het de beurt aan de mannen. Herenkapper delft is waar je moet zijn voor een stijlvol kapsel. De stad staat bekent om haar kappers en het zetten van nieuwe trends. Waar veel mannen moeite mee hebben is een haarstijl die goed blijft zitten op de warme dagen. Door al het zweten en bewegen verdwijnt natuurlijk het product uit het haar waardoor het haar kan instorten en uit model raakt.  Daarom is ons eerste tip om het haar relatief kort te houden zodat he haar de hele dag in model blijft. Zorg voor een mooie fade aan de zijkanten van je haar en laat de zijkant overlopen in de bovenkant. Laat de kapper delft de bovenkant je haar niet korter dan 5 cm knippen en niet langer dan 8 cm. Als je jouw haar langer laat zal het instorten.

Je kan natuurlijk ook voor het tegenovergestelde gaan en je haar heel erg lang laten. Als je het haar heel erg lang laat zal het makkelijker naar achter vallen of zal je ervoor kunnen kiezen om je haar in knot te doen. Erg trendy op dit moment is om de zijkanten een lage fade te knippen en de bovenkant langer te laten en het naar achter laten vallen.

 

https://www.onekappers.nl/