Riscript
Image default
Computers / Systems

Foute kerstpakken

Het is alweer bijna kerstmis en dat moet natuurlijk groots gevierd worden, maar wel op een andere manier dan we gewend zijn. Het tijd om los te breken van het traditionele kerst kostuum. In Nederland en in veel andere landen is het van oudsher traditie om jezelf bij kerstmis op je mooist aan te kleden: een chique jurk of pak, nieuwe schoenen en veel aandacht aan je haar en/of je make-up besteden. Dit jaar is het tijd voor verandering! Doorbreek de tradities en verschijn op het kerstdiner, op het kerstgala of bij de kerstborrel in een fout kerstpak.

Er zijn verschillende redenen waarom een fout kerstpak perfect is voor de aankomende feestdagen. Ten eerste is een fout kerstpak meestal een stuk goedkoper dan het alternatief: traditionele kerstkleren. Hieronder vallen natuurlijk een pak of jurk, schoenen en sierraden. Maar heb je ook wel eens bedacht dat ook een jas en alle kerstcadeaus vallen onder de benodigde uitgaven. Met een fout kerstpak ben je een stuk goedkoper uit. Ten tweede ben je natuurlijk helemaal vrij om jouw foute kerstpak samen te stellen, op deze manier kan je er zelf voor zorgen dat hij niet vervelend zit, te strak is of te kort is. Zo kan je er in alle vrijheid in dansen zonder je zorgen te hoeven maken. Hiernaast is het natuurlijk een leuke verrassing voor je vrienden, je bent sowieso de ster van de avond als jij in een fout kerstpak komt opdagen. Een bijkomend voordeel van een fout kerstpak is ook nog dat het gerecycled kan worden. Je kan je foute kerstpak twee maanden later gewoon weer uit de kast halen. Het is dan namelijk karnaval, een perfect moment om je kerstpak her te gebruiken.

Nu is de grote vraag natuurlijk: wat voor fout kerstpak moet ik kiezen? Als je niet te veel op wil vallen, kan je gewoon een foute kersttrui aantrekken. Als je wat meer out-of-the-box denkt, ga je natuurlijk voor een volledig pak met een foute opdruk. De laatste optie is om zelf het pak te ontwerpen, dan heb je echt alle vrijheid.

https://www.uglyxmas.nl/