Riscript
Image default
Computers / Systems

Gratis Mijn Auto Verkopen

Snel je auto verkopen voor de beste prijs? Ga dan naar Gratis Mijn Auto Verkopen toe!

Meer dan 5000 RDW erkende dealers bieden op je auto binnen 24 uur. Het hoogste bod krijg je geheel vrijblijvend toegestuurd. Het hele veilingproces is gratis dus je maakt geen kosten en loopt geen risico.

 

Razendsnel verkopen

Iedere auto kun je razendsnel verkopen op Gratis Mijn Auto Verkopen. Het maakt dus niet uit of hij oud of nieuw is, en of het een cabrio is of een station. Voor elke auto zijn er namelijk meerdere potentiële kopers. Verkopen doe je in ieder geval tegen het hoogste bod, althans wanneer je akkoord gaat.

 

Gratis auto taxatie

Wil je weten wat je auto exact waard is? Op internet zijn er genoeg auto taxatie sites te vinden die je een indicatie geven, maar… Gratis Mijn Auto Verkopen werkt met een andere methode. Je auto wordt namelijk geveild. Daarbij gaan echte autobedrijven een bod uitbrengen op je auto. Het hoogste bod wordt naar je toegestuurd en jij beslist wat je daarmee doet. Wil je alleen weten wat je auto waard is? Geen probleem! Klinkt het bod je interessant en wil je de auto daar wel voor verkopen? Ook geen probleem! Dat is slechts met 1 druk op de knop geregeld. Wat je ook doet en wat je ook beslist, je maakt nooit kosten. De gehele veiling is namelijk 100% gratis.

 

Hoe zit het met een schadeauto

Ook een schadeauto kun je probleemloos verkopen via de autoveiling. Zit er een deuk in het dak, deur of motorkap? Hangt je bumper los of mis je een spiegel? Allemaal geen probleem, want voor elke auto zijn er altijd meerdere kopers te vinden, hoe je auto er ook uitziet. Bij Gratis Mijn Auto Verkopen ontvang je bovendien altijd de hoogste prijs.

De hoogste prijs

Doordat de veiling een enorm bereik heeft en je auto in een keer voor legt bij meer dan 5000 autobedrijven, is de kans op een hoog bod bijzonder groot. Het werkt heel simpel. Stel jij vraagt zelf 3 bedrijven om een bod uit te brengen, dan krijg je 3x iets anders te horen. Een van hen doet het hoogste bod. Wij leggen je auto aan meer dan 5000 bedrijven voor. Je bent er dus van verzekerd dat je de beste prijs krijgt. Bovendien kost het je niets en loop je ook geen enkel risico. Gratis uitproberen? Kom dan naar de website toe.