Riscript
Image default
Computers / Systems

Het verdwijnen van de ISDN lijnen

Tegenwoordig verdwijnen er erg veel ISDN lijnen. Dit kan grote gevolgen voor u hebben en wij van de Nederlandse Provider vinden dat daar te weinig aandacht aan wordt besteed. Dat is dan ook de reden dat wij hier graag meer aandacht aan besteden, zodat u zeker weet wat het verdwijnen van de ISDN lijnen voor u betekent en wat voor acties u allemaal kunt en moet ondernemen om later niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Op de website van De Nederlandse Provider vindt u ontzettend veel informatie over de gevolgen van het verdwijnen van de ISDN lijnen en wat de oorzaken hiervan zijn. De gevolgen zijn dat u per september 2019 niet meer in de mogelijkheid bent om op een traditionele manier te bellen. Voortaan zal het bellen gaan zonder ISDN en is VoIP een alternatief.

 

Wat te doen als ISDN lijnen verdwijnen?

 

Doordat de ISDN lijnen verdwijnen, stappen veel mensen over op VoIP. VoIP is een goed alternatief als het gaat om het zakelijk bellen. De kenmerken van VoIP zijn dat u voortaan kunt bellen via internet. Het bellen via internet biedt u en uw bedrijf ontzettend veel voordelen. Het grote voordeel van bellen via VoIP, zijn de financiën. Het bellen via VoIP is in tegenstelling tot ISDN erg veel goedkoper. Hierdoor houdt u meer geld over in uw portemonnee en kunt u dit besteden aan andere leuke dingen. De Nederlandse Provider adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en laat u graag zien hoeveel u nu echt ieder jaar kunt besparen. Wacht niet langer met het ontdekken van de verschillende mogelijkheden en besluit nu om De Nederlandse Provider in te schakelen voor het meest deskundige advies als het gaat om alle ins- en outs van het verdwijnen van de ISDN lijnen.

 

Wij helpen u graag verder

 

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat wij te bieden hebben. Wij helpen u graag bij het ontdekken van de verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen en hoeveel euro u vanaf nu iedere maand kunt besparen!