Riscript
Image default
Computers / Systems

Iemand die ons telefoonservice kon aanbieden

Wij hadden iemand nodig die onze telefoonservice naar een hoger niveau kon brengen. Ons bedrijf is nog behoorlijk nieuw en we merken dat onze telefoonservice nog niet echt in orde is. We krijgen vaak van klanten de feedback om dit zo goed mogelijk aan te pakken, omdat je met klantenservice juist klanten kan binnenslepen. Nu willen we dit dus grondig gaan aanpakken, maar dat konden we niet alleen dus zorgen we hulp om ons verder te helpen met telefonie. Bekijk deze telefoonservice.

De beste telefoonservice vinden van Nederland

Maar waar konden we de beste telefoonservice van Nederland vinden? We hebben via het internet rond gekeken naar verschillende bedrijven die ons misschien een goede dienst kunnen leveren. Alleen sommige mensen vroegen een belachelijke prijs voor hun dienst of waren heel onvriendelijk tegen ons. Dat wilde wij helemaal niet dus met hen zijn we sowieso niet in zee gegaan. Na een tijdje zoeken kwamen we bij het bedrijf van FreeVoice terecht. Daar konden we makkelijk een gesprek plannen om te kijken of ze iets voor ons konden betekenen. Het gesprek ging heel soepel en het was erg gezellig met de persoon waarmee we aan het praten waren. We kregen als aanbod om eens een proefperiode met iemand te werken van FreeVoice.

Heel blij met deze service

Dit aanbod hadden we aangenomen en een medewerker van FreeVoice zou voor een maand voor ons werken. We merkten meteen dat het een heel groot verschil maakte met de communicatie tussen ons bedrijf en de klanten. De klanten hadden ook door dat wij flink aan het veranderen waren op het gebied van communicatie. Dit vonden ze erg fijn en dat lieten ze ons ook weten. Na de proefperiode hebben we de volledige telefoonservice van FreeVoice genomen om het fijn was om met hen meer te werken en er ook echt resultaat was in de communicatie. 

Contact

Wilt u ook goed communiceren met uw klanten en profiteren van goede service van FreeVoice? Bekijk dan de website van FreeVoice via www.antwoordservice.nu voor meer informatie over welke diensten en producten zij allemaal aanbieden voor uw bedrijf.