Riscript
Image default
Computers / Systems

Justfog e-sigaretten verkrijgbaar

Er zijn honderden fabrikanten die e sigaretten fabriceren en distribueren, echter is Justfog een wereld wijde bekende fabrikant van e-sigaretten. Jostfog producten zijn in meer dan 30.000 winkels verspreidt over de hele wereld. Vooral in Europa heeft Josfog een grote afzet van e-sigaretten en accessoires. De wel bekende Q16 series zijn de nieuwste ontwikkeling van Justfog. De Q16 is een handige starter set met veel mogelijkheden geschikt voor zowel beginnende rokers en dampers als voor ervaren rokers en dampers.

Algemene specificaties van de Justfog e-sigaretten:

  1. Voor alle JUSTFOG e-sigaretten en producten worden vervaardigd in zuid Korea door naar de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie en onder de ROHS richtlijnen. Voor de fabricage en kwaliteitscontrole wordt het CE keurmerk gebruikt. Op de Justfog website kun je meer lezen hierover.
  1. De Justfog e-sigaretten zijn heel veilig voor dagelijks gebruik voorzien van een constante voltagecontrole, een beschermfunctie tegen kortsluiting, een automatische uitschakelfunctie, een systeem om lekken te voorkomen en een systeem dat de vloeistof op de juiste plek houdt en voorkomt dat deze terugstroomt. Hierdoor is het probleem, lekken van vloeistof die bij andere e-sigaretten voorkomt opgelost.

Justfog sigaretten bevatten de stoffen zoals :

  • Propyleenglycol vormt de basis voor vrijwel iedere goede e-Liquid en word aangeduid als een niet-giftige stof. Deze stof wordt ook in cosmetica en voedingsmiddelen.
  • Glycerine, een zoete, niet-giftige stof die een basis vormt voor verschillende e-liquids, snoepgoed en cosmetica.
  • Nicotine is de enige stof in e-sigaretten die daadwerkelijk giftig kan zijn indien grote hoeveelheid gedampt wordt.