Riscript
Image default
Computers / Systems

Lekkage? Contacteer Dakbeheer Hermans

Nu de winterdagen aangebroken zijn, krijgen we weer veel te maken met neerslag. Overdag regent het pijpenstelen en kan de gelukkige soms een vlokje sneeuw ontdekken. Desondanks zorgt de neerslag ook voor minder prettige ervaringen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij lekkages als gevolg van de wisselende weersomstandigheden. Door temperatuurverschillen en windvlagen kan het bijvoorbeeld zijn dat dakpannen verplaatsen of beschadigen, waardoor een lekkage al snel kan ontstaan. Gelukkig weet Dakbeheer Hermans raad en helpen onze dakdekkers je graag uit de brand, wanneer je te maken krijgt met een lek in het dak.

Hoe gaat Dakbeheer Hermans te werk?

Bij lekkage is het te allen tijde van belang om te achterhalen waar het lek zich precies bevindt. Wij gaan om die reden het dak op om de visuele inspectie te kunnen bewerkstelligen, waarvoor wij gelicentieerd zijn. Wanneer is vastgesteld wat de locatie van het lek is en wat de schade betreft, kan er bepaald worden welke methoden toegepast moeten worden om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen én om langdurig te kunnen genieten van de dak reparatie. Hoe sneller de lekkage bij ons wordt gemeld, hoe sneller wij aan de slag kunnen om het lek te verhelpen en hoe groter de kans op schadebeperking. Wie namelijk (te) lang wacht met het herstellen van het dak, loop het risico op verrotting of verergering van de schade, waarmee je nog veel verder van huis bent.

Andere diensten

Naast daklekkage biedt Dakbeheer Hermans een ruim aantal andere dakdiensten, waar gebruik gemaakt van kan worden. Zo vervangen wij graag verouderde of beschadigde dakpannen en verrichten wij een gratis dakinspectie om schade aan het dak te detecteren of mogelijk te voorkomen. Aarzel dus vooral niet om contact op te nemen met Dakbeheer Hermans, wanneer u lekkage, beschadigingen of andere verontrustende zaken omtrent het dak vermoedt.

https://www.economy.nl/