Riscript
Image default
Computers / Systems

Meer laptops verkocht dankzij lockdown

In 1979 is de eerste laptop ontwikkeld. De eerste laptop die ontwikkeld was, was de GRiD computer. Dit was de eerste draagbare computer, waarbij het scherm aan het toetsenbord was vastgemaakt. Vandaag de dag in 2020, zijn er ontelbaar veel computers te koop. Er zijn enorm vele merken die computers verkopen en elk merk staat weer bekend om zijn eigen kwaliteiten. Dat is maar goed ook, want niet elke computer gebruiker, gebruikt een laptop voor hetzelfde.

 

Nu we al zo’n 3,5 tot 4 maanden thuis zitten hadden veel mensen, vooral in het begin van de corona crisis een laptop nodig. Alles werd vanaf toen thuis gedaan. Online werken, online school, online les etc. Alles werd online gedaan. Zonder laptop kon je als kind niet worden bijgeschoold en kon je als bijvoorbeeld ouder zijnde je werk niet doen. Vooral voor gezinnen die het niet erg breed hadden was de corona crisis zwaar. Dingen die we vroeger de normaalste zaak van de wereld vonden, bijvoorbeeld voetbalwedstrijden kijken, met je vrienden naar het cafe gaan en zelf sporten, kon dat nu allemaal niet meer. Al deze dingen moesten, voor zo ver dat kon, thuis beleefd worden. 

 

Nieuwe laptops moesten dus worden aangeschaft en de laptop winkel merkten dat ook. Maar sommige mensen hadden wel een laptop, maar geen goede. Zij wilde advies van bijvoorbeeld een medewerker van zo’n winkel maar aangezien de lockdown waren er veel winkels dicht en zo ook de laptop winkels. Gelukkig was er altijd nog de optie om online je laptop samenstellen. Op deze manier kon jij, zonder advies, een laptop samenstellen die volledig voldeed aan jouw wens en aan wat jij nodig had voor bijvoorbeeld je werk of je school. Het was fijn dat deze optie er was en nog steeds is. Zo kan je altijd je eigen laptop ontwikkelen. 

 

https://laptopzelfsamenstellen.nl/