Riscript
Image default
Computers / Systems

Mijn zoektocht naar Opslagruimte in Ede

Een paar maanden geleden was ik druk opzoek naar extra opslagruimte in Ede. Thuis heb ik niet erg veel ruimte en ik had veel spullen die ik wil bewaren maar niet elke dag gebruik. Voor al deze spullen was ik op zoek naar een opslagruimte te Ede. Ik had het er over met een vriend van mij toen hij mij opslagman aanraadde. Hij was zeer positief en het trok mijn aandacht. Toen ik thuiskwam zocht ik het snel online op en bekeek ik de website. Opslagruimte voor de laagste prijs zag ik staan. Eerst zien, dan geloven dacht ik. Ik las verder en zag hoe makkelijk het proces was. Nadat je wat papieren ondertekend en de eerste betaling doet heb je meteen toegang. Daarnaast was er ook een ophaalservice beschikbaar. Ik was overtuigd, regelde de zaken online en was erg benieuwd naar het resultaat. 

Opslagman is de partner voor opslagruimte Ede

Nadat alles zeer snel geregeld was kreeg ik meteen toegang tot mijn opslagruimte in Ede. De opslag box zag er heel net uit en was van een mooi formaat. Ik zette er mijn spullen in en was erg enthousiast. Het was de eerste keer dat ik beschikte over zo’n opslagruimte dus vond het wel een beetje eng om alles daar achter te laten. Een paar maanden zeggen kan ik wel concluderen dat opslagruimte een hele goede keus is als je op zoek bent naar opslagruimtes in Ede.

Waarom opslagman?

Naast mijn ervaringen kan ik nog meer redenen geven waarom u voor opslagman zou moeten kiezen. De opslagruimtes zijn 24/7 droog, verwarmd en bovendien beveiligd. Door middel van je toegangscode heb je zeven dagen per week toegang tot je spullen. Je kunt kosteloos gebruik maken van verschillende interne vervoermiddelen en u hebt toegang tot een lift om uw spullen eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast kent opslagman geen opzegtermijn. Als u uw opslagruimte op wil zeggen dan kan dit per direct. Ook is de totale prijs direct online zichtbaar. Opslagman doet niet aan tussentijdse huurverhogingen of andere bijkomende kosten. Ten slotte heeft u ook de optie om kosteloos van opslagformaat te wisselen. Mocht u op zoek zijn naar een opslagruimte in Ede, dan zou ik opslagman zeker aanbevelen. Daarnaast staan ze ook nog bekend om het verhuren van motoren.