Riscript
Image default
Computers / Systems

Onderneming? Printen maar!

In de huidige samenleving lijken er bijna dagelijks nieuwe, technologische snufjes gelanceerd te worden. Van een robot dat naar de maan vliegt tot voedsel dat verdubbelend kan worden dankzij een voedselprinter; niks is te gek! Dankzij de technologische ontwikkelingen kunnen taken overgenomen worden dankzij de functies van machines en robots.

Door de vele ontwikkelingen zijn producten in een hoog tempo ontplooit tot automatische systemen die kleine taken kunnen voltooien. Hierdoor wordt het voor de mensen gemakkelijker tijd te besparen en zich te richten op essentiëler werk. Hieronder bevinden zich slimme printers die bedrijven en ondernemingen kleine taken uit handen te nemen.

Printer

Tegenwoordig zijn printers niet enkel meer in staat papier te bedrukken. Printers worden vaak aangeschaft door ondernemingen om tijd te besparen of iets te ontwerpen. De printers zijn in staat etiketten te drukken, maar een afbeelding drukken op plastic wordt ook gemakkelijk gemaakt dankzij het apparaat. Ondernemingen zien de aanschaf van een printer als een slimme investering voor het bedrijf; het onderhoudsarme apparaat zal gedurende de productie winst opleveren.

Etiketten

Een etiket machine zal het proces van etiketteren van producten versnellen. Dankzij de machine worden de etiketten op het product geplaatst. De etiketten worden, mits de onderneming dit wilt, door de onderneming naar eigen wens ontworpen en zullen, dankzij de machine, vervolgens worden geplaatst op het product. Het etiket geeft de producten een mooie uitstraling met eventueel meer informatie over het product en de functie.

Lasermachine

Voor permanente, veeg- en krasvaste coderingen is een lasermachine ideaal. De machine biedt, naast markeringen voor productidentificatie en de decoratie van de producten, een zeer hoge betrouwbaarheid en kostenbesparing voor de productie. Zo zal het personaliseren van producten mogelijk worden om een bedrijf zijn eigen producten te lanceren.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/