Riscript
Image default
Computers / Systems

Repromat advies nodig?

Repromat is al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van allerlei print- en scanoplossingen. Maar dan op extra groot, groter, grootst formaat. Zeer aan te bevelen aan bedrijven uit de grafische – en Sign & Display sector, maar ook voor CAD- en GIS-toepassingen. Meer dan 40 jaar kennis en ervaring betekent dat ze een stevig marktaandeel hebben opgebouwd. Een marktaandeel dat zij hebben weten te creëren dankzij de uitstekende adviezen omtrent de verwerking van grootformaat documenten.

Er is een enorme diversiteit aan apparatuur op de markt. Hoe weet u nu welke machine voor uw situatie de beste oplossing biedt? Heeft u enig idee welke media op welke printer gebruikt kan worden? Wat is het plan? Wilt u A0 prints maken, die u vervolgens weer kunt scannen met een A0 scanner? Of wilt u het formaat van uw A0 prints of welk ander formaat prints dan ook aanpassen met een snijplotter?

Repromat schept duidelijkheid

De consultants van Repromat denken graag met u mee en inventariseren samen met u uw wensen voor een passend advies. Zo is het belangrijk om te weten welke documenten u wilt printen of scannen. Maar ook is het van belang om te weten in welke hoeveelheden dit zal zijn. Wilt u over meerdere printrollen beschikken of met scannen de mogelijkheid tot batch scannen? Wilt u dat de verschillende apparaten met elkaar kunnen communiceren of heeft u meer de behoefte aan losse apparaten? Repromat helpt u bij het voorkomen van een verkeerde keuze. Een keuze die erg moeilijk is wanneer u niet volledig bent geïnformeerd over de uitgebreide mogelijkheden en vele mogelijke toepassingen van de apparatuur.  

Kom gerust naar de showroom van Repromat

Een bezoek aan de showroom van Repromat is zeker geen overbodige luxe en van harte aan te bevelen. De showroom van Repromat is gelegen op bedrijvenpark Oudenrijn in De Meern, gemeente Utrecht. Daar krijgt u direct een meer dan goede indruk van alle apparatuur. In de showroom staan de nieuwste printers, scanners en plotters voor u opgesteld. Ze bieden u zelfs de unieke kans om de apparatuur zelf uit te proberen.