Riscript
Image default
Computers / Systems

Uitstekende opslagruimte Utrecht

Bent u opzoek naar een opslag in Utrecht om tijdelijk over overbodige spullen op te slaan? Opslagman heeft dan misschien wel de perfecte locatie voor u! deze opslagruimte ligt gevestigd in Lage Weide op een bedrijventerrein. Dit is erg dichtbij de stad Utrecht en ook heel makkelijk te bereiken voor verschillende dorpen in en rondom de provincie.

Waarom deze opslagruimte in Utrecht

Deze opslagruimte in Utrecht garandeert u dat alle ruimtes droog zijn, de juiste temperatuur hebben en goed beveiligd zijn zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Daarbij kun je je eigen ruimte 7 dagen per week bezoeken dus kun je gewoon langskomen wanneer jij zelf tijd hebt, wel moet je rekening houden met tijden want het pand is namelijk alleen open tussen 6 uur ‘s ochtends en 11 uur ’s avonds.

De opslagruimte is in het bezit van een lift om goederen mee te vervoeren, dit is handig voor zwaardere materialen. Verder zijn er ook interne transportmiddelen aanwezig, denkt aan bijvoorbeeld een palletwagen, om je goederen te verplaatsen.

De locatie is voornamelijk voor het tijdelijk opslaan van je inboedel. Dieren, restafval, vuurwerk en waterstoffen zijn niet toegestaan in deze opslagruimte. Daarbij is het ook niet mogelijk om een motorvoertuig in je opslag te plaatsen. Er zijn geen stekkeringangen aanwezig dus het plaatsen van elektronische apparaten heeft geen nut.

Online huren opslagruimte

Het huren van opslagruimte gaat tegenwoordig heel makkelijk, dit gebeurt namelijk online, en ook alleen online eigenlijk. Als u eruit bent en weet wat de grootte is van de opslagruimte die u nodig heeft, klikt u deze aan op de website. Dan krijg je de mogelijkheid om zelf een datum te bepalen vanaf wanneer je de ruimte wilt gaan huren en hoe lang. Dan betaalt u online en krijgt een persoonlijke toegangscode toegestuurd waardoor u toegang krijgt tot uw opslag.

Als u liever eerst advies wil krijgen van een kenner is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Dan is het mogelijk om telefonische contact op te nemen, of zelfs via de mail. U kunt daarnaast ook eerst nog de locatie bezoeken voordat u uw keuze maakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je cloud hosting gebruiken?

Doe al je elektrische apparaat aankopen bij Idpos webshop

Nee toch? De videokaart van mijn iMac lijkt defect! Wat moet ik nu?