Riscript
Image default
Computers / Systems

Voordelen van Eindhoven airport parkeren

Als bezoeker of zelfs als reiziger moet je soms gebruik maken van de vliegveld parkeergarages. Er zijn een tal van voordelen verbonden bij het parkeren bij Eindhoven. Een paar van de voordelen zijn:

  1. Lage kosten

De parkeergarages van en rondom Eindhoven zijn niet bijzonder duur. Vooral als je ze vergelijkt met de prijzen van de Schiphol parkeerplaatsen. Je hebt de keuze om dicht bij het vliegveld te parkeren of wat verderop. Hoe verder je parkeert, hoe lager de prijzen zullen zijn. Of je betaalt een beetje meer en geniet van wat comfort.

  1. Valet parking

Dit is een service dat niet duur is en je van gemak voorziet. Je hoeft dan je auto niet zelf te parkeren. Als je bij het vliegveld aankomt met je auto, neemt een chauffeur de sleutels van je over en rijdt de auto dan naar de parkeergarage. Jij gaat dan naar binnen en wacht op je vlucht. Wanneer je terug bent wordt de auto naar je toe gebracht, krijg je je auto sleutel weer overhandigd en rij je dan naar huis. De voordelen hiervan zijn dat je je geen zorgen hoeft te maken over het parkeren en dat je auto beveiligd blijft gedurende je reis.

  1. Sleep, Park and Fly

Nog een goeie aanbieding die niet veel geld kost en evenveel bedraagt als Shuttle parking. Een dag voordat je met je reis begint kom je aan bij een hotel in de buurt van Eindhoven die deze service heeft. Je parkeert je auto bij het hotel, geniet van de faciliteiten die er aangeboden wordt en blijft daar overnachten. De volgende dag kun je lekker fris aan je reis beginnen. Je auto blijft dan bij het hotel. Wanneer je terug bent kun je besluiten om meteen te vertrekken of om nog een nacht door te brengen in het hotel om uit te rusten van je reis.

Bij Eindhoven parkeren lijkt dus genoeg voordelen met zich mee te brengen.