Riscript
Image default
Computers / Systems

Wat is een professionele website?

 

Wanneer u een professionele website wilt laten maken, moet deze aan een aantal eisen voldoen. Bij SAM Design krijgen wij regelmatig de vraag wat het hebben van een professionele website nou precies inhoudt. De meningen hierover verschillen namelijk flink. Wij hebben de 3 belangrijkste pijlers voor u op een rij gezet. Dit is tevens wat u van ons kunt verwachten bij het laten maken van een professionele website.

Technisch tip top

Allereerst is het belangrijk dat uw website aan alle technische eisen van tegenwoordig voldoet. Zo is het niet alleen belangrijk om ervoor te zorgen dat de bezoeker een ultieme gebruikerservaring wordt geboden, maar is het ook belangrijk dat essentiële zoekmachines als Google gemakkelijk uw website kunnen crawlen. Een aantal technische onderdelen die echt een must zijn tegenwoordig, zijn: Responsiveness, laadtijd, robots.txt-bestand, sitemap, headings, titels en meta descriptions en meer. SAM Design zorgt dat uw website over al deze cruciale onderdelen beschikt.

Eigen huisstijl

Een ander essentieel onderdeel voor een moderne website, is het hebben van een eigen huisstijl. Wanneer u over een eigen huisstijl beschikt, straalt u vertrouwen uit naar uw bezoekers en komt u professioneel over. Hierdoor zorgt u ook voor naamsbekendheid en zorgt u dat de bezoeker ook een volgende keer terugkomt. Een eigen huisstijl bestaat onder andere uit een eigen logo, herkenbare kleuren en eenzelfde lettertype, maar ook iets als de schrijfstijl speelt een rol.

Conversiegerichtheid

Het belangrijkste onderdeel van een website, is het halen van resultaat. Dit lijkt logisch, maar niet iedereen let erop. Wanneer u uw website laat maken door ons bureau, zorgen wij er dan ook voor dat deze in het teken staat van een helder doel. Voor bezoekers is direct bij binnenkomst duidelijk wat de bedoeling is, en zij worden subtiel begeleid naar het doen van een aankoop of het invullen van een contactformulier.

SAM Design produceert en moderne website, die aan alle moderne, professionele eisen voldoet. Bent u benieuwd naar de rest van de mogelijkheden? Bekijk onze website via de link bovenin!