Riscript
Image default
Computers / Systems

Wat maakt een website verouderd?

Een verouderde website is slecht voor het vertrouwen van de bezoeker in uw website. Er kunnen twijfels ontstaan of uw onderneming nog wel bestaat. Tevens zijn verouderde website slecht vindbaar in zoekmachines zoals Google. Heeft u het vermoeden dat uw website verouderd is? op de website van Webdesign Specialist Amsterdam kunt u een van de webdesign specialisten laten kijken naar uw website. Ons bedrijf is in staat uw website te maken vanaf een tarief van 500 euro. Webdesign specialist Amsterdam is niet alleen goedkoop maar ook in staat uw website vindbaar en gebruiksvriendelijk te maken. In dit artikel vind u een aantal aspecten die erop duiden dat uw website verouderd is.

Animaties

Veel bedrijven denken dat een animatie de website uniek en modern maakt. Het tegenovergestelde is echter waar. De klanten kunnen op deze manier slecht informatie vinden op uw website. Eind jaren 90 en in het begin van de jaren 2000 was het erg populair om een plug-in van flash op de website te zetten. Daarom voelt een animatie niet modern maar juist ouderwets aan.

Call-to-actions

Veel bedrijven willen de acties van de bezoeker aansturen. U wilt daarom niet dat mensen aan het zoeken zijn naar functies op de website die ze bijvoorbeeld laten bestellen of in laten schrijven voor de nieuwsbrief. Goede call-to-actions zijn daarom essentieel. Is uw website nog niet voorzien van goede call-to-actions? Laat de specialisten van Webdesign specialist Amsterdam eens een make-over doen van uw website. De Amsterdamse webdesign specialist zorgt ervoor dat de gehele website geoptimaliseerd is voor maximale conversie.

Een moderne website?

Heeft u het idee dat uw website eigenlijk niet meer helemaal van deze tijd is? U kunt uw website tegen lage tarieven laten optimaliseren door de specialisten van Webdesign specialist Amsterdam

Naast het aanpassen van de vormgeving en content op uw website is de Amsterdamse Webdesign specialist ook een specialist in het optimaliseren van uw website op het gebied van conversie en gebruiksvriendelijkheid.