Riscript
Image default
Computers / Systems

Webcam covers laten bedrukken door een bedrijf

Wij wilden graag zaken doen met een ander bedrijf om webcam covers te laten bedrukken voor een bepaald evenement. Binnenkort zouden we op een technische school een lezing houden over privacy en de gevaren van hackers. Hiermee willen we dat de studenten ons gaan onthouden en op zoeken. Daarom leek het ons een leuk idee om webcam covers voor laptops te laten bedrukken met ons logo erop. Maar we wisten niet waar dit kon, dus gingen we op onderzoek uit.

Is het mogelijk om webcam covers te laten bedrukken?

Het idee van webcam covers laten bedrukken was erg leuk, maar we wisten niet of dit realistisch was. Zelf had ik dit concept nog nooit ergens gezien bij bedrijven en dit maakte me wat nerveus. Straks hebben we helemaal niks wat ze de studenten kunnen geven en komen alleen naar een lezing. Daarom gingen we het gehele internet af om een bedrijf te vinden die dit voor ons kon regelen. Al snel hadden we contact met verschillende soorten bedrijven. Vele bedrijven konden dit helaas niet voor ons realiseren, maar gelukkig twee andere wel. Het eerste bedrijf wilden ons wel graag helpen, maar had het materiaal niet en daar moesten extra grote kosten voor gemaakt worden. Dit was voor ons te veel, dus gingen we met het andere bedrijf praten. Dat bedrijf was Webcamcovers.nl.

Onze redder in nood!

Webcamcovers.nl kon de dienst die wij wilden voor ons verlenen voor een goede prijs. We zouden dan ongeveer 2.000 stuks krijgen met allemaal ons logo erop die we konden uitdelen. Dit vonden we perfect en gingen hiermee akkoord. Daarna kregen we voordat we de lezing hadden de producten binnen. Ze zagen er goed uit en van goede kwaliteit. Toen we de lezing gaven en de covers kregen we veel leuke reacties van studenten. Ze vonden het concept super leuk en zijn meer geïnteresseerd geraakt. Dat was precies wat wij als bedrijf wilden bereiken. Allemaal dankzij webcamcovers.nl.

Meer weten over het bedrijf, de producten en diensten die zij voor u kunnen doen? Bekijk dan de website via www.webcamcovers.nl voor meer informatie.